Vállalkozás analitika, folyamatoptimalizáció

Vállalkozásunkban sokszor elveszünk a számok világában, ezért fontos, hogy összegezve lássuk az adatainkat.

A számok alapján diagramokat készíthetünk és következtetéseket vonhatunk le, ami megkönnyíti  és meggyorsítja a helyes üzleti lépéseket.

Vállalkozás analitika

Tényszámok

Vállalkozásunk összességét könnyebben átláthatjuk, ha folyamatosan riportokat kapunk a tényszámainkról. Ezen releváns adatokból kiderülhet miben vagyunk sikeresek, mely területünk kiemelkedő, és mely területet érdemes fejlesztenünk. Nagy terhet ró a vezetőség vállára, ha nincsen előttük egy tényszám, amihez az üzleti döntéseiket viszonyítani tudják.

Kimutatások, diagramok

A tényszámokból diagramokat készíthetünk, amiből kiolvashatjuk a bevételünk alakulását. Ebből következtetéseket vonhatunk le, fény derülhet az egyes területek hiányosságaira, láthatóvá válhat mely hónapok teljesítettek jól, illetve rosszul.

Megoszlásokat is kimutathatunk kördiagram segítségével. Vonaldiagram és trendvonal segítségével kimutatható mi a vállalkozás növekedéséhez képest elvárt bevétel. Ugyanígy tehetünk kiadásaink nyomon követésével is, melynél csökkenő trendvonalra törekszünk. 

Összefüggések

Az adatok kimutatásával olyan összefüggéseket találhatunk, amelyre nem derülhetne fény a számok összegzése nélkül. Ezáltal a vállalkozás jelentős összeget termelhet és takaríthat meg a közeljövőben. A tényszámok és kimutatásdiagramok összegzésével javul a vállalkozás döntési képessége, jobb döntéseket tudunk hozni kevesebb idő alatt.

Automatikusan frissülő táblázatok és kalkulációk

Amennyiben komplett üzleti, pénzügyi kalkulációra van szüksége vállalkozására szabva elkészítjük Önnek. Ebből az adattáblából automatikusan frissülő kalkulációkat készítünk Önnek, amelyhez kapcsolva a kimutatásdiagramokat egyedülálló előnyre tehet szert a piacon, mely jelentősen megnövelheti bevételét és sikerességét.