Üzleti kapcsolatépítés

Minden vállalkozás számára a sikeres működés érdekében elengedhetetlenül fontosak a megfelelő üzleti partnerek.

A MiM solutiON felkutatja Ön helyett a potenciális partnereket, illetve a már meglévőekkel is fenntartja a megfelelő üzleti kapcsolatot.

Üzleti kapcsolatépítés

Partner felkutatás

A MiM megpróbál az Ön igényeinek és vállalkozása számára a legmegfelelőbb partnereket felkutatni és ezzel elősegíteni vállalkozása fejlődését.

Árajánlatok bekérése

Ahhoz, hogy vállalkozása a legjobb áron, a legjobb minőségű alapanyagot, szerszámot, eszközt, ami a cégének működéséhez szükséges szakértő partnerekre és nagy ismeretséggel rendelkező beszerzőre van szüksége.

A beszerzési feladat sok cég esetén nem rutin feladat, hisz az esetek többségében, ha kis vállalkozásról beszélünk, akkor csak alkalmanként válik szükségessé. Viszont egy beszerző munkatársat megfizetni nehézséget jelenthet mind kiválasztás és fizetés szempontjából.

A MiM solutiON segít megtalálni a legmegfelelőbb feltételekkel az Ön igényére szabva a megfizethető termékeket, szolgáltatásokat.

pexels-fauxels-3183197 (1)

Meglévő partnerekkel való kapcsolattartás

Bízza ránk már meglévő partnereivel való kapcsolattartását is! Bármilyen régóta nem tartja partnereivel a kapcsolatot, mi ismét felkeressük Őket!

Újdonságait, akcióit kiajánljuk és segítségünkkel egy fellendülést érhet el vállalkozása számára.

Ha csak kedveskedni szeretne nekik és egy születésnapi vagy névnapi képeslapot küldene, bízza ránk, megoldjuk Ön helyett.